Mopshonden Forum
http://www.pugs.nl/forum/

kvv in frankrijk
http://www.pugs.nl/forum/viewtopic.php?f=16&t=10185
Pagina 1 van 1

Auteur:  nanny [ Zo Jun 09, 2013 6:17 pm ]
Berichtenonderwerp:  kvv in frankrijk

we gaan dit jaar terug naar Bretagne op vakantie ,vroeger namen we gewoon rc brokken mee voo Lilly en kocht daar wat kip voor erbij,maar nu eten de twee dames ook carnibest ,vroeg me af of het in frankrijk ook te krijgen is .kan het mischien ook op inernet opzoeken.

Auteur:  Pindanootje [ Ma Jun 10, 2013 12:06 pm ]
Berichtenonderwerp:  Re: kvv in frankrijk

Wij hebben vorig weekend ook voor het eerst Renske gegeven, wel maar een dagje om uit te proberen. Zelfs Ozzy's gevoelige darmpjes hadden daar geen last van en ze vonden het ook nog lekker. Handig dus als vervanging, omdat het niet bevroren is. Ik vond zelf alleen de hoeveelheid wat lastig te bepalen voor 2 hondjes (allebei rond de 9 kg nu). Dus heb maar op de gok wat gegeven.

Je zou natuurlijk ook in de vakantie weer even brokken kunnen geven als ze daar geen problemen mee hebben. En dan eventueel op de plaats van bestemming wat vlees of vis kopen. Mocht je toch echt vers willen geven, dan zou je eens op www.barfplaats.nl. Daar zag ik ook al wat handige tips voorbij komen als alternatief voor kvv op vakantie.

Auteur:  nanny [ Ma Jun 10, 2013 1:59 pm ]
Berichtenonderwerp:  Re: kvv in frankrijk

zal eens kijken in hoogerheide of ze dat daar hebben ,en anders wat meer brokken ,kan ook ,maar ze lusten liever vers :)

Auteur:  eman [ Di Sep 03, 2013 6:22 am ]
Berichtenonderwerp:  Re: kvv in frankrijk

zeer mooie plaats i like this forum

Auteur:  neeltje [ Di Sep 03, 2013 5:50 pm ]
Berichtenonderwerp:  Re: kvv in frankrijk

Ik geef ook weleens renske tussendoor,als ik ben vergeten te ontdooien,een mops van 9 kilo ,een half bakje p dag,als je de gebruiksaanwijzing leest en je geeft dat worden ze moddervet

Auteur:  Mariskadv [ Di Sep 03, 2013 8:16 pm ]
Berichtenonderwerp:  Re: kvv in frankrijk

Half bakje teveel Neeltje? Hoeveel geef jij dan? (Puck krijgt ook wel eens Renske voor de afwisseling, dan doe ik het ook in twee├źn) :)

Auteur:  Elvira [ Di Sep 03, 2013 10:10 pm ]
Berichtenonderwerp:  Re: kvv in frankrijk

volgens mij bedoelt ze dat ze juist ook een half bakje geeft. maar dat je volgens de gebruiksaanwijzing meer zou moeten geven, denk ik :mrgreen:

Auteur:  Mariskadv [ Wo Sep 04, 2013 10:59 am ]
Berichtenonderwerp:  Re: kvv in frankrijk

Aha, dan ikke snap. :mrgreen:

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/