Mopshonden Forum
http://www.pugs.nl/forum/

Acuut ademhalingsprobleem
http://www.pugs.nl/forum/viewtopic.php?f=2&t=12480
Pagina 1 van 1

Auteur:  koen.vanderheijden@telene [ Di Nov 11, 2014 8:12 pm ]
Berichtenonderwerp:  Acuut ademhalingsprobleem

Hai allemaal, ik ben het gelukkige baasje van vier mopsjes! Ons Lotje had waarschijnlijk nooit geboren mogen worden, en alleszins haar geboorte niet hebben mogen overleefd... Dat alles is wel gebeurd, en ze is nu al zes jaar bij ons. We hebben verschillende operaties met haar ondergaan, waaronder grotere opening neusgaten, inkorten huig, maar altijd heeft de DA tegen ons verteld dat het een klein vechtertje was met weinig overlevingskansen. Sinds een aantal weken is haar gehap naar lucht en adem meer ernstig geworden, ze krijgt regelmatig een aanval van acute kortademigheid, waardoor ze omvalt en enkele seconden volledig weg is. Het is allemaal zo verschrikkelijk zielig dat ik onderhand overweeg om haar rustig te laten inslapen... Ze mag hier niet zijn omdat ik haar niet kan missen, maar omdat het een verschrikkelijke lijdensweg is voor haar... HELP

Auteur:  joined [ Do Nov 13, 2014 10:50 am ]
Berichtenonderwerp:  Re: Acuut ademhalingsprobleem

Allereerst welkom ;)

Zo te lezen heb en doe je er alles aan wat mogelijk is, enige wat ik nog kan bedenken is misschien een 2nd opinion bij bijvoorbeeld Sleeuwijk..
Verder zou ik t echt niet weten, zo te lezen heeft ze meer tijd gehad als iedereen had verwacht dus op n gegeven moment houd t op mijn inziens, hoe klote dan ook..

Heel veel sterkte met de toekomstige beslissingen.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/