Pugs.nl in Nederlands        Pugs.nl in English
Mops van de Maand
De winnaar van de meest recente Mops van de Maand wedstrijd


Mops van de Maand
Meest populair
Beroemde eigenaren
Weet je welke beroemde mensen ook een Mops hebben?


Beroemde mopshonden eigenaars

Home   >   Mops van de maand

Foto van de maand

De foto sectie is misschien wel het populairste deel van het forum. Omdat veel leden hier foto's van hun mops plaatsen, hebben we besloten een 'Foto van de Maand' wedstrijd in te voeren.
Meedoen is simpel: wordt lid van het forum. In de foto sectie van het forum kun je elke maand één foto plaatsen van je eigen of een andere mops. Vervolgens wordt van alle foto's een top 5 gemaakt, waarop alle forumleden kunnen stemmen. De winnaar komt op de voorpagina van Pugs.nl te staan.


Alle winnaars van 2007 maken -net als afgelopen jaar- kans op de Pugs.nl Mopsen kalender 2008, waarin alle Mopsen van de Maand afgebeeld staan!


Wordt dus lid van het Mopshondenforum en doe mee met de Mops van de Maand wedstrijd. Nodig ook al je (mopsen) vrienden uit om mee te doen en om te stemmen.

Eindejaars wedstrijd

Naast de reguliere wedstrijd, wordt ook ieder jaar de Eindjaarswedstrijd gehouden. De winnaar van deze speciale fotowedstrijd krijgt een prachtig schilderij van de winnende foto. Afgelopen jaar ontving forumlid Ladybird dit prachtige schilderij van haar inzending.

Het schilderij wordt beschikbaar gesteld door My Pet Painting en meet 60 bij 90 cm!

Bekijk de winnaar van deze maand

Bekijk eerdere winnaars